A la recerca d'un blat de moro resistent a la deficiència de fòsfor
Corrales Pinart, Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Título variante: En busca de un maíz resistente a la deficiencia de fósforo
Fecha: 2007
Resumen: Els sòls tropicals solen tenir una baixa disponibilitat de fòsfor, la manca del qual dóna lloc a símptomes de deficiència. Aquests símptomes són especialment rellevants quan parlem de plantes destinades al consum humà, com ara el blat de moro. Un equip de la UAB investiga varietats de blat de moro que puguin adaptar-se de manera eficient als sòls pobres en fòsfor, de manera que es puguin incrementar els rendiments de les collites.
Resumen: Los suelos tropicales suelen tener una baja disponibilidad de fósforo, un elemento esencial cuya carencia da lugar a síntomas de deficiencia. Estos síntomas son especialmente relevantes cuando hablamos de plantas destinadas al consumo humano, como el maíz. Un equipo de la UAB investiga variedades de maíz que puedan adaptarse de manera eficiente a los suelos pobres en fósforo, de manera que se puedan incrementar los rendimientos de las cosechas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Novembre 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 119.4 KB

Español
2 p, 90.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-03-02, última modificación el 2024-06-01



   Favorit i Compartir