Aprenent a recrear la realitat en 3D
Sappa, Angel Domingo (Centre de Visió per Computador (Bellaterra, Catalunya))
García, Miguel Ángel (Universidad Autónoma de Madrid. Departamento de Ingeniería Informática)

Título variante: Las plantas y la salud infantil en laAmazona boliviana
Título variante: Plants and child health in the BolivianAmazon
Fecha: 2007
Resumen: Les tècniques de representació d'escenes en tres dimensions tenen un problema comú : que l'escena es considera com un tot i, per tant, són relativament ineficients a l'hora de realitzar el processament geomètric d'objectes. En aquest treball s'ha proposat una nova tècnica de modelat jeràrquic d'escenes 3D estàtiques que directament té en compte els objectes presents.
Resumen: Investigadores de diversas universidades, entre ellas la UAB, hananalizado la relación entre el conocimiento que tienen de las plantas lasmadres Tsimane' -un grupo étnico de la Amazona boliviana- y la saludde sus hijos. Y han concluido que el estado de salud de los niños demadres que saben más sobre estas plantas es mejor.
Resumen: Researchers of several universities, among them UAB, have analyzedthe relation between the ethnobotanical knowledge of Tsimane ́ mothers-an ethnic group of the Bolivian Amazon- and the health of their children. Researchers have concluded that children with mothers with higherethnobotanical knowledge enjoy better health than the other.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Castellà i Anglès
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, maig 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 128.9 KB

Español
2 p, 134.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-04-23, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir