Púrpura trombopénica inmune : múltiples tratamientos para una enfermedad
Lluch García, Rafael
Pujol Moix, Nuria
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 39 p.
Resum: En el present treball es descriuen les principals característiques clíniques de la purpura trombopènica immune, com ara, la distribució per sexes, edat, la presència d'hemorràgies en el moment del diagnòstic i la seva gravetat, la xifra de plaquetes i la presència d'anticossos antiplaquetars. Posteriorment es valora el tractament de primera línia escollit enfront de la malaltia i la resposta aconseguida pel que fa a la xifra de plaquetes i hemostàtica, així com si s'han produït efectes secundaris, observant si succeeixen recidives posteriors i quins tractaments s'han aplicat davant elles i la resposta a aquests.
Resum: En el presente trabajo se describen las principales características clínicas de la púrpura trombopénica inmune, tales como, la distribución por sexos, edad, la presencia de hemorragias en el momento del diagnóstico y su gravedad, la cifra de plaquetas y la presencia de anticuerpos antiplaquetares. Posteriormente se valora el tratamiento de primera línea escogido frente a la enfermedad y la respuesta alcanzada en cuanto a la cifra de plaquetas y hemostática, así como si se han producido efectos secundarios, observando si ocurren recidivas posteriores y que tratamientos se han aplicado ante las mismas y la respuesta a estos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Tromboembolisme, Trombosi39 p, 189.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir