Aplicatiu per a Cafeteria Andana
Fortuny Navarro, Jordi
Peiró i Alemany, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2012
Descripción: 97 p.
Resumen: La finalitat del projecte és la realització d'una aplicació per gestionar l'activitat d'una cafeteria (Andana). El projecte consta de dues parts ben diferenciades: una part interna o Intranet, en la qual el propietari podrà portar un control del negoci i on podrà establir una interacció amb els clients, fet que ajudarà a millorar la gestió del negoci; i una part externa o web pública, accessible per a tothom. Per dur-lo a terme s'ha fet servir el gestor de continguts (CMS) Joomla.
Resumen: La finalidad del proyecto es la realización de una aplicación para gestionar la actividad de una cafetería (Andana). El proyecto consta de dos partes bien diferenciadas: una parte interna o Intranet, en la que el propietario podrá llevar un control del negocio y donde podrá establecer una interacción con los clientes, cosa que ayudara a mejorar la gestión del negocio, y una parte externa o web pública, accesible para todo el mundo. Para llevarlo a cabo se ha utilizado el gestor de contenidos (CMS) Joomla.
Resumen: The aim of this project is to create an application in order to manage the activity of a cafeteria (Andana). The project has two distinct parts: an internal part or Intranet, in which the owner can keep full track of business and where an interaction with customers it's possible, thus helping to improve business management, and an external part or public website, accessible to everyone. Joomla has been the CMS (Content Management System) of choice.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Documento: bachelorThesis
Materia: Restaurants, cafeteries, etc. ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Intranets (Xarxes d'ordinadors) ; Disseny

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/183416


97 p, 3.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2012-05-16, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir