Disseny d'una eina de suport a la reutilització de codi
Saura Martínez, Carlos
Pujol Capdevila, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 98 p.
Resum: Aquest projecte tracta sobre el desenvolupament d'una eina de suport a la reutilització de codi de programació. L'eina té com a objectiu augmentar la productivitat dels desenvolupadors per mitjà de la reutilització de codi. Per facilitar la reutilització l'eina proposa un sistema jeràrquic on el codi de programació i la diferent informació sobre aquest es guarden en anotacions, les anotacions formen part d'una pàgina i els conjunts de pàgines són organitzats en projectes.
Resum: Este proyecto trata sobre el desarrollo de una herramienta de soporte a la reutilización de código de programación. La herramienta tiene como objetivo aumentar la productividad de los programadores mediante la reutilización de código. Para facilitar la reutilización la herramienta propone un sistema jerárquico donde el código de programación y la información sobre éste queda guardado en anotaciones, las anotaciones forman parte de una página y los conjuntos de páginas son organizados en proyectos.
Resum: This project is about the development of a tool to support the reuse of programming code. The tool aims to increase the programmer productivity through reuse of code. To facilitate reuse the tool proposed hierarchical system where the programming code and the different information about the code is stored in notes, the notes are part of a page and the page sets are organized into projects.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari ; Reusabilitat ; Optimització de recursos104 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir