Nou mètode per mesurar un inductor de proteïnes recombinants
Fernández-Castané, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Título variante: Nuevo método para medir un inductor de proteínas recombinantes
Fecha: 2012
Resumen: L'IPTG és un sucre sintètic anàleg de la lactosa que s'utilitza per a la inducció de la producció de proteïnes en el bacteri Escherichia coli. En la present tesi doctoral s'ha desenvolupat per primera vegada un mètode analític per mesurar l'IPTG en el medi de cultiu i dins de les cèl·lules que ha permès estudiar el comportament d'inducció en cultius d'alta densitat cel·lular així com optimitzar la seva dosi per obtenir la màxima quantitat de producte.
Resumen: El IPTG es un azúcar sintético análogo de la lactosa que se utiliza para la inducción de la producción de proteínas en la bacteria Escherichia coli. En la presente tesis doctoral se ha desarrollado por primera vez un método analítico para medir el IPTG en el medio de cultivo y dentro de las células que ha permitido estudiar el comportamiento de inducción en cultivos de alta densidad celular así como optimizar su dosis para obtener la máxima cantidad de producto.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà i Català
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, maig 2012, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 96.8 KB

Español
3 p, 117.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-06-04, última modificación el 2022-02-13



   Favorit i Compartir