Desarrollo de un softphone, implementación de una centralita basada en código libre e integración con herramienta CRM
Martínez Martínez, Miguel
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2011
Description: 72 p.
Abstract: El proyecto consiste en la creación mediante software libre de un sistema de telefonía corporativo, que ofrece la mayor parte de las funcionalidades de un sistema telefónico implantado en cualquier PYME de la actualidad y que tiene como elemento principal una centralita telefónica Asterisk, así como en el desarrollo de un softphone(teléfono software) utilizando el protocolo de señalización SIP, que explota gran parte de las funcionalidades que proporciona la centralita. Este sistema de telefonía tiene además la capacidad de integrarse con herramientas CRM a través de la importación de los contactos en el listín corporativo del softphone.
Abstract: El projecte consisteix en la creació mitjançant programari lliure d'un sistema de telefonia corporatiu, el qual ofereix la major part de les funcionalitats d'un sistema telefònic implantat a qualsevol PIME de l'actualitat i té com a element principal una centraleta telefònica Asterisk, així com en el desenvolupament d'un softphone(telèfon software) utilitzant el protocol de senyalització SIP, el qual explota gran part de les funcionalitats que proporciona la centraleta. Aquest sistema de telefonia té a més la capacitat d'integrar-se amb eines CRM a través de la importació dels contactes a la guia de telèfons corporativa del softphone.
Abstract: The project involves creating a free software corporate telephone system, mainly based on an Asterisk PBX, and offering most of the functionalities of a phone system implemented in any SME nowadays. It also involves developing a softphone (software phone) using the SIP signaling protocol, which exploits most of the functionalities offered by Asterisk PBX. This phone system can also be integrated with CRM tools by importing contacts into the softphone corporate directory.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Castellà.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Subject: Telefonia, Sistemes de ; Centrals telefòniques

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/196809


Projecte
72 p, 2.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2012-08-31, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir