Results overview: Found 1 records in 0.02 seconds.
Research literature, 1 records found
Research literature 1 records found  
1.
231 p, 3.9 MB Permeados concentrados de suero de quesería como medio de fermentación para la producción de etanol alimentario / Betancor Pernia, Rafael Eduardo ; Trujillo, Antonio-José, dir. ; Quintero Chacón, América Josefina, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Se evaluó el uso de permeados concentrados de suero de quesería como medio de fermentación para la producción de etanol alimentario a partir de sueros obtenidos de la fabricación de queso Mozzarella y Blanco Fresco marca Paisa, suministrados por la empresa Pasteurizadora Táchira C. [...]
The use of concentrated whey permeates was evaluated as a fermentation medium for the production of food grade ethanol from cheese wheys obtained from the manufacture of Mozzarella and Blanco Fresco Paisa brand, supplied by Pasteurizadora Táchira CA (San Cristóbal, Venezuela). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.