Results overview: Found 1 records in 0.01 seconds.
Articles, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
19 p, 2.0 MB Lyophilized maqui (Aristotelia chilensis) berry induces browning in the subcutaneous white adipose tissue and ameliorates the insulin resistance in high fat diet-induced obese mice / Sandoval, Viviana (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Femenias, Antoni (Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments) ; Martínez-Garza, Úrsula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Sanz-Lamora, Hèctor (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Castagnini, Juan Manuel (Universidad Nacional de Entre Ríos. Facultad de Ciencias de la Alimentación) ; Quifer-Rada, Paola (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Lamuela-Raventós, Rosa M (CIBER Physiopathology of Obesity and Nutrition (CIBER-OBN). Instituto de Salud Carlos III) ; Marrero, Pedro F. (Universitat de Barcelona. Institut de Biomedicina) ; Haro, Diego (Universitat de Barcelona. Institut de Biomedicina) ; Relat, Joana (CIBER Physiopathology of Obesity and Nutrition (CIBER-OBN). Instituto de Salud Carlos III)
Maqui (Aristotelia Chilensis) berry features a unique profile of anthocyanidins that includes high amounts of delphinidin-3-O-sambubioside-5-O-glucoside and delphinidin-3-O-sambubioside and has shown positive effects on fasting glucose and insulin levels in humans and murine models of type 2 diabetes and obesity. [...]
2019 - 10.3390/antiox8090360
Antioxidants, Vol. 8 Núm. 9 (september 2019) , p. 360  

See also: similar author names
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.