Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.02 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 3 registros
Documentos de investigación Encontrados 3 registros  
1.
240 p, 4.0 MB Omics approaches for omega-6/omega-3 polyunsaturated fatty acid ratio in pigs / Manaig, Yron Joseph ; Sánchez Bonastre, Armando, dir. ; Savoini, Giovanni, dir. ; Folch, Josep M, dir.
En general, la qualitat de la carn està fortament influenciada per la composició dels àcids grassos (AG) i el greix intramuscular, que depèn en gran mesura de la ingesta de greix a la dieta dels porcs, però també està influenciada per variants genètiques . [...]
En general, la calidad de la carne está fuertemente influenciada por la composición de los ácidos grasos (AG) y la grasa intramuscular, que depende en gran medida de la ingesta de grasa en la dieta de los cerdos, pero también esta influenciada por variantes genéticas. [...]
In general, meat quality is heavily influenced by fatty acid (FA) composition and intramuscular fat, which is mostly dependent on the dietary fat intake of pigs, but it is also affected by genetic variants. [...]

2022  
2.
269 p, 41.6 MB Seasonality of marine prokaryotes using taxonomic and functional diversity approaches / Auladell, Adrià ; Gasol, Josep M, dir. ; Ferrera, Isabel, dir. ; Sánchez Martínez, M. Olga, dir.
Els oceans són ecosistemes dominats per microbis, i els bacteris i els arqueus hi juguen papers clau en els cicles biogeoquímics. En oceans temperats, els canvis estacionals determinen la composició del microbioma a través de les adaptacions de nínxol de les diferents espècies. [...]
The oceans are ecosystems dominated by microbes, in which bacteria and archaea play key roles in biogeochemical cycling. In temperate oceans, seasonal changes in environmental conditions deeply influence the marine microbiome. [...]

2022  
3.
166 p, 8.9 MB Multiple approaches in studying the biochemical effects of amino acid supplementation in preruminant calves / Yu, Kuai ; Bassols Teixidó, Anna Maria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular
Com el múscul esquelètic és el compartiment que es desenvolupa més ràpidament abans del deslletament, requereix que la síntesi de proteïnes funcioni de manera activa. Els aminoàcids, en ser la unitat bàsica de les proteïnes, juguen un paper molt important en el creixement dels animals. [...]
Como el músculo esquelético es el compartimento que se desarrolla más rápidamente antes de destete, requiere que la síntesis de proteínas funcione de manera activa. Los aminoácidos, al ser la unidad básica de las proteínas, juegan un papel muy importante en el crecimiento de los animales. [...]
As the muscle system is one of the most fast-growing compartments in calves before weaning, it requires a large amount of protein deposition. Amino acids, as the basic unit of proteins, play crucial roles in the growth of animals. [...]

2019  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.