Resultats globals: 2 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
10 p, 1.2 MB Developing an optical backscatter method for determining casein micelle particle size in heated milk / Taterka, Heather (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA))
A plethora of different factors, such as heat treatment, pH, soluble calcium and phosphate concentrations, colloidal calcium phosphate, ionic strength, redox potential, etc. , affect functionally of critical milk components such as casein micelles, fat globules and whey proteins. [...]
2022 - 10.1016/j.foodres.2022.111745
Food Research International, Vol. 161 (november 2022) , p. 111745  
2.
18 p, 2.0 MB Characterization of Whey Protein Oil-in-Water Emulsions with Different Oil Concentrations Stabilized by Ultra-High Pressure Homogenization / Hebishy, Essam (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Buffa, Martín Nicolás (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Blasco-Moreno, Anabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Estadística Aplicada) ; Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In this study, the effect of ultra-high-pressure homogenization (UHPH: 100 or 200 MPa at 25 ◦C),in comparison to colloid mill (CM: 5000 rpm at 20 ◦C) and conventional homogenization (CH: 15 MPa at 60 ◦C), on the stability of oil-in-water emulsions with different oil concentrations (10, 30 or 50 g/100 g) emulsified by whey protein isolate (4 g/100 g) was investigated. [...]
2017 - 10.3390/pr5010006
Processes, Vol. 5 Núm. 1 (february 2017) , p. 6  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.