Dipòsit Digital de Documents de la UAB 14 registres trobats  anterior11 - 14  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
11.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
12.
5 p, 28.6 KB Producció d'Aus [21246] / Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco ; Galobart i Cots, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1999-00
Llicenciat en Veterinària [35]  
13.
5 p, 28.6 KB Producció d'Aus [21246] / Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco ; Galobart i Cots, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1998-99
Llicenciat en Veterinària [35]  
14.
5 p, 28.6 KB Producció d'Aus [21246] / Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco ; Galobart i Cots, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 14 registres trobats   anterior11 - 14  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.