Una teràpia per a la bulímia
Fernández-Aranda, Fernando (Hospital Universitari de Bellvitge)
Jiménez-Murcia, Susana (Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge)
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)
Penelo Werner, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Títol variant: Una terapia para la bulimia
Data: 2012
Resum: Un estudi realitzat per un equip de l'Hospital Universitari de Bellvitge, dirigit pel Dr. Fernando Fernández-Aranda i analitzat per les professores Roser Granero i Eva Penelo del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de la Ciències de la Salut de la UAB, ha aprofundit en com la teràpia cognitiva-conductual en pacients que pateixen un trastorn de la conducta alimentària permet reduir els símptomes depressius de les afectades. El treball mostra com aquest tipus de tractament, amb una actitud positiva, permet modificar trets de caràcter que en principi estan considerats genèticament determinats.
Resum: Un estudio realizado por un equipo del Hospital Universitario de Bellvitge, dirigido por el Dr. Fernando Fernández-Aranda y analizado por las profesoras Roser Granero y Eva Penelo del Departamento de Psicobiología y Metodología de la Ciencias de la Salud de la UAB, ha profundizado en cómo la terapia cognitiva-conductual en pacientes que padecen un trastorno de la conducta alimentaria permite reducir los síntomas depresivos de las afectadas. El trabajo muestra cómo este tipo de tratamiento, con una actitud positiva, permite modificar rasgos de carácter que en principio están considerados genéticamente determinados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, desembre 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 26.5 KB

Español
2 p, 89.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-01-08, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir