Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/106947
La recollida d'oli de cuina, analitzada
Vinyes, Elisabet
Oliver i Solà, Jordi
Ugaya, Cassia
Rieradevall, Joan
Gasol., Carles M.
Inèdit Innovació S.L.
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals

Data: 2013
Resum: Què fer amb l'oli de cuina, com recollir-lo després de l'ús a les cuines domèstiques és un problema que encara no té una solució clara. Un estudi realitzat a l'ICTA i a Inèdit, spin off del Parc de Recerca de la UAB, ha utilitzat una metodologia quantitativa de l'Avaluació de la Sostenibilitat del Cicle de Vida (LCSA) per analitzar els diferents mètodes utilitzats fins ara per a la recollida d'oli de cuina usat: les deixalleries urbanes, el porta a porta i la recollida a les escoles. Aquest treball ha arribat a la conclusió que la utilització de les deixalleries urbanes, que recullen altres residus a més de l'oli, és el mètode més sostenible, encara que genera menys benefici social que d'altres sistemes de recollida. Els altres dos sistemes serien menys sostenibles però disposarien de més beneficis socials.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Abril 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 30.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-06-04, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir