Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/117235
Ús d’una llengua electrònica en l’anàlisi de cervesa
Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Data: 2014
Resum: El Grup de Sensors i Biosensors de la UAB ha desenvolupat una llengua electrònica que permet analitzar i identificar diferents tipus de cerveses, així com estimar el seu grau alcohòlic. Aquest dispositiu és la combinació de sensors químics que simulen el sentit del gust amb eines informàtiques avançades que processen la informació provinent dels sensors. Els percentatges d’identificació de cerveses obtinguts són elevats, i la concordança amb el valor alcohòlic esperat, pràcticament total.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



2 p, 51.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-04-23, darrera modificació el 2016-07-20



   Favorit i Compartir