Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/117241
Importància de la familiaritat en l’aprenentatge social d’hàbits alimentaris en porcs
Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2014
Resum: Un estudi realitzat per tal d’avaluar l’aprenentatge social en els garrins a l’hora d’acceptar nous aliments mostra que aquests animals poden canviar els seus hàbits alimentaris mitjançant aquest mecanisme, però també destaca la importància de la familiaritat entre els garrins. El traspàs d’informació es produiria mitjançant el contacte entre musells dels animals, atès que en aquesta zona quedarien senyals del nou aliment després de l’alimentació, la masticació i l’alliberament d’aroma retronasal.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



3 p, 130.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-04-23, darrera modificació el 2016-07-20



   Favorit i Compartir