Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/127923
Factors que promouen la conservació in situ de varietats locals a la Vall de Gósol
Reyes García, Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Data: 2014
Resum: La majoria d’estudis sobre la conservació de varietats locals s’han centrat en el paper de les organitzacions socials i les característiques socioeconòmiques de les persones que les custodien. Aquest estudi, en canvi, ha investigat les característiques pròpies de les varietats locals de la Vall de Gósol (Pirineu català) que expliquen la seva conservació o abandonament. Els resultats indiquen la importància de les característiques intrínseques, les socioeconòmiques, com l’interès comercial, i el significat cultural de les varietats.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Desembre 2014, ISSN 2014-6388



2 p, 67.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-01-07, darrera modificació el 2016-07-18



   Favorit i Compartir