Creació d'una plataforma de disseny d'envasos per a rebosteria
Termes Cortadella, Gal·la
Rabanal Ramírez, Robert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Creación de una plataforma de diseño de envases para repostería
Títol variant: Creation of a design platform of bakery packaging
Data: 2015
Descripció: 45 pag.
Resum: El mercat de la rebosteria creativa creix cada dia més; És un mercat molt creatiu que crida molt l'atenció. El gran problema és que no assoleix les expectatives a nivell visual. En aquest projecte es proposa crear una empresa destinada al disseny de packaging per a productes de rebosteria que funcionarà a través d'e-commerce. A partir d'aquí es desenvolupa el business plan, la marca, la plataforma web i el pla de comunicació.
Resum: El mercado de la repostería creativa crece cada día más; es un mercado muy creativo que llama mucho la atención. El gran problema es que no cumple las expectativas a nivel visual. En este proyecto se propone crear una empresa destinada al diseño de packaging para productos de repostería que funcionará a través de e-commerce. A partir de aquí se desarrolla el business plan, la marca, la plataforma web y el plan de comunicación.
Resum: The creative bakery market grows every day; It is a very creative market that attracts the atten¬tion. The biggest issue is that does not accomplish with the expectations at a visual level. This project aims to create a company destined to the design of packaging for bakery products and commercialize through e-commerce. From this point, the business plan, branding, web platform and Communication plan is developed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Packaging ; Disseny ; Rebosteria ; Caixes ; Pla de comunicación ; Web ; Marca ; Pla d'empresa ; Publicitat



45 p, 8.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-09, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir