Tibet made in Xina
Carmona García, Elvira
Bertran Coppini, Eduard, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Tíbet made in China
Data: 2015
Descripció: 93 pag.
Resum: La República Popular de la Xina porta més de 50 anys lluitant per fer desaparèixer la cultura tibetana. El conflicte ha estat silenciat pel gegant asiàtic, de manera que en els mitjans de comunicació de masses no apareix gaire informació relacionada. Com a conseqüència, en l'actualitat és complicat fer-se una idea precisa dels fets, i està en mans de l'individu l'estudi del tema.
Resum: La República Popular China lleva más de 50 años luchando por hacer desaparecer la cultura tibetana. El conflicto ha sido silenciado por el gigante asiático, de modo que en los medios de comunicación de masas no aparece demasiada información relacionada. Como consecuencia, en la actualidad es complicado hacerse una idea precisa de los hechos, y está en manos del individuo el estudio del tema.
Resum: The Popular Republic of China has been struggling during 50 years to extinct tibetan culture. These conflict has been silenced by the asiatic giant, so that information about the conflict hardly appears in the mass media. As a result, nowadays is difficult to get an accurate representation of the facts, and is in the hands of the own study of the topic.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Tibet ; Xina ; Conflicte ; Tibet lliure ; Casa del Tibet ; Mitjans de comunicación ; Fotoreportatge ; Periodisme



93 p, 30.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-18, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir