Construyendo un sueño : el Belén de Monzón
Campo Arnal, Elena
Martín-Pascual, Miguel Ángel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Construint un somni : El Betlem de Monzón
Títol variant: Building a dream : Monzon's Bethlehem
Data: 2015
Descripció: 120 pag.
Resum: Construint un somni és un documental de curt metratge que ens explica la història del Betlem de Monzón. Manolo, un nen de 12 anys, juntament amb els seus millor amics construeixen un betlem cada any més gran. Superaran la seva pròpia meta cada Nadal. Cinquanta anys més tard, conten com han aconseguit aquest somni en comú.
Resum: Construyendo un sueño es un documental de corto metraje que nos muestra la historia del Belén de Monzón. Manolo, un niño de 12 años, junto con sus mejores amigos, construyen un belén cada año más grande. Superarán su propia meta cada Navidad. Cincuenta años más tarde, cuentan como han conseguido este sueño en común.
Resum: Building a dream is a short film documentary that shows the history of Monzon's Bethlehem. Manolo, a 12 years old boy, along with his best friends build a larger bethlehem each year. They overcome their own goal every Christmas. Fifty years later, they tell us how they have archieved this common dream.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Betlem ; Monzón ; Construint ; Somni ; Comunicació audiovisual



120 p, 43.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-10-15, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir