Functional Food
Puigderrajols Rodríguez, Roser
Balagué i Estrems, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Food which are intended to be consumed as part of the normal diet and that contain biologically active components which offer the potential of enhanced health or reduced risk of disease.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Aliments funcionals ; Nutrició ; Tecnologia dels aliments



1 p, 189.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2023-02-07



   Favorit i Compartir