Pensamiento tradicional chino en el wushu
Cruz Sánchez, Marina de la
Golden, Seán, 1948-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Pensament tradicional xinès al wushu
Títol variant: Chinese traditional thought in wushu
Data: 2015
Resum: Aquest treball és una aproximació a la base de pensament que es troba en les arts marcials tradicionals xineses. L'objectiu es conèixer els principals conceptes de pensament que es dónen en aquestes arts i compararlos amb les tres grans filosofies de pensament tradicionals a la Xina: Daoisme, Confucianisme i Budisme.
Resum: Este trabajo es una aproximación a la base de pensamiento que se encuentra en las artes marciales tradicionales chinas. El objetivo es conocer los principales conceptos de pensamiento que se dan en estas artes y compararlos con las tres grandes filosofías de pensamiento tradicionales en China: Daoísmo, Confucianismo y Budismo.
Resum: This study approaches the philosophical basis inside chinese traditional martial arts. The purpose of the study is distinguish the main philosophical concepts inside these martial arts and compare them with the three principal traditional philosophies in China: Daoism, Confucianism and Buddhism.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Wushu ; Arts marcials ; Daoisme ; Confucianisme ; Budisme ; Artes marciales ; Daoísmo ; Confucianismo ; Budismo ; Martial arts ; Daoism ; Confucianism ; Buddhism



25 p, 533.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2022-09-02



   Favorit i Compartir