Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/158700
La petjada de carboni i la petjada hídrica de la producció de porc de Catalunya : del bressol a la porta
Boschmonart Rives, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Martínez Gasol, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Data: 2016
Resum: A Europa, la carn de porc és la més consumida, amb una mitjana anual de consum de gairebé 32 kg per càpita, i la seva producció és responsable del 26% de les emissions totals de CO2 derivades del sector ramader. Aquest estudi ha realitzat una avaluació de la petjada de carboni i la petjada hídrica derivades de la producció de carn de porc a Catalunya, considerant totes les etapes de la cadena de producció. Els resultats mostren que la producció de pinsos és la que genera un major impacte, i que el transport també és important.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Juny 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 33.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-06-30, darrera modificació el 2016-07-04



   Favorit i Compartir