visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat |
Títol variant: | Einfluss des Grades der Ungesättigtheit der Fettsäuren im Futter auf den Gehalt an alpha Tocopherol im Hühnerfleisch |
Data: | 2006 |
Nota: | Pòster |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: | Pollastres ; Pollastres de carn ; Nutrició |
Publicat a: | Archiv für Geflügelkunde, Vol. 70 Núm. 3 (2006) , ISSN 0003-9098 |
8 p, 202.9 KB |