Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/165350
Effect of the nutritive value of dietary fats in relation to their chemical composition on fatty acid profiles of abdominal and skin fat in finishing chickens
Blanch, A.
Barroeta, Ana Cristina
Baucells Sánchez, María Dolores
Puchal i Mas, Francesc

Títol variant: Einfluss des Nährwertes von Futterfetten in Abhängigkeit von der chemischen Zusammensetzung auf das Fettsäuremuster im Abdominal-und Hautfett von Masthühnern
Data: 2000
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Pollastres
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 64 Núm. 1 (2000) , ISSN 0003-9098



5 p, 581.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-05, darrera modificació el 2016-10-06



   Favorit i Compartir