Google Scholar: cites
Què passa amb els aliments després de la seva digestió?
Bigas i Salvador, Montserrat
Domènech, Mariona

Data: 2007
Resum: Presentem tres activitats didàctiques complementàries, pensades per a alumnes de batxillerat, que pretenen estudiar el procés de digestió i d'absorció de nutrients al budell prim, des del nivell macroscòpic d'òrgan (pràctica de laboratori) al nivell molecular (simulació), tot considerant el procés de "parlar ciència" a través d'una activitat d'estructuració i la pro-ducció d'un text explicatiu.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Absorció dels nutrients ; Polímers i monòmers ; Enzims hidrolítics ; Glucosa ; Hidròlisi del midó ; Pancreoflat
Publicat a: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 7 (2007) p. 17-22, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n7-bigas-domenech
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/72672
DOI: 10.5565/rev/ciencies.264


6 p, 313.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-07-19, darrera modificació el 2022-07-30



   Favorit i Compartir