Calidad y características de la carne de lidia : significación sanitaria de las lesiones más frecuentes en el desolladero
Pizarro Díaz, Manuel (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)
Castaño, M. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)
Rodríguez Bertos, A. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)
Cepedano Beteta, M. (Comunidad de Madrid. Dirección General de Salud Pública)
Mazzucchelli, Francisco (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)

Data: 2002
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Document: Article ; Versió publicada
Publicat a: Bovis, N. 104 (2002) p. 059-70, ISSN 1130-4804



12 p, 289.8 KB
 Accés restringit a la UAB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2007-11-26, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir