Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/4883
Una introducció a la química des de la cuina
Solsona Pairó, Núria

Data: 2005
Resum: L’article descriu l’experiència portada a terme durant cinc anys a l’IES Josep Pla, a quart d’ESO, per fer la introducció i estudi dels conceptes bàsics de química en un context culinari, diferent del laboratori escolar tradicional. Es descriuen els inicis i l’evolució de l’experiència, els materials i la infraestructura necessària per portar-la a terme, així com les possibilitats de continuïtat de l’experiència.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català.
Document: Article ; recerca ; article ; publishedVersion
Matèria: Experiències didàctiques ; Treballs pràctics
Publicat a: Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 1 (2005) p. 12-15, ISSN 1699-6712

Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/18204


4 p, 133.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2006-04-18, darrera modificació el 2016-06-12



   Favorit i Compartir