Data: |
2004 |
Resum: |
Se presentan las actuaciones relacionadas con la prevención y control de las EET que deben llevar a cabo los responsables de los mataderos y los Servicios Veterinarios Oficiales, centrándose en los aspectos prácticos del sacrificio, de la carnización y de la gestión de los MER de los animales menores de 24 meses, y analizando las limitaciones y los problemas que se plantean en su aplicación diaria. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Col·lecció: |
Memoria digital d'escorxadors |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: |
Prevención ;
Control ;
EET ;
Carnización ;
Bovinos ;
Prevention ;
Slaughtering ;
Bovine ;
Prevenció ;
Carnització ;
Bovins ;
Encefalopatia espongiforme bovina -- Inspecció ;
Escorxadors ;
Zoonosi |
Publicat a: |
Eurocarne, Núm. 123 (Gener-Febrer 2004) , p. 1-10, ISSN 1132-2675 |