Google Scholar: cites
Estudi de l'efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja
Hernández Santadaría, José Ángel (Institut Badalona VII)

Data: 2011
Resum: El contingut de vitamina C en sucs de fruita es pot determinar mitjançant una volumetria redox amb el colorant 2,6-diclorofenol indofenol. Aquesta pràctica de laboratori es pot transformar en un petit treball d'investigació sobre la influència que tenen diversos factors en la disminució de la quantitat de vitamina C.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Volumetria redox ; Vitamina C ; Suc de taronja ; Treball d'investigació ; Volumetric redox ; Vitamin C ; Orange juice ; Research ; Volumetría redox ; Zumo de naranja ; Trabajo de investigación
Publicat a: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 9-14, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n18-hernandez
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/242504
DOI: 10.5565/rev/ciencies.150


6 p, 152.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2011-04-05, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir