visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Estudi de l'efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja |
Data: | 2011 |
Resum: | El contingut de vitamina C en sucs de fruita es pot determinar mitjançant una volumetria redox amb el colorant 2,6-diclorofenol indofenol. Aquesta pràctica de laboratori es pot transformar en un petit treball d'investigació sobre la influència que tenen diversos factors en la disminució de la quantitat de vitamina C. |
Drets: | Tots els drets reservats. |
Llengua: | Català |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: | Volumetria redox ; Vitamina C ; Suc de taronja ; Treball d'investigació ; Volumetric redox ; Vitamin C ; Orange juice ; Research ; Volumetría redox ; Zumo de naranja ; Trabajo de investigación |
Publicat a: | Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 9-14, ISSN 1699-6712 |
6 p, 152.4 KB |