Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/69949
Optimización de la calidad de proceso y de producto en canales y carnes de porcino
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 1998
Resum: Ponència presentada al seminari “Las normas ISO 9000 en la industria cárnica”.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: conferenceObject ; recerca
Matèria: Ccanales y carnes porcinas ; Carcass and pork meats ; Canals y carns porcines ; Porcs – Canal ; Carn de porc
Publicat a: Las normas ISO 9000 en la indústria cárnica, 1998



49 p, 9.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2011-04-07, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir