Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/71144
Reflexiones a propósito de los brotes de triquinosis en Francia de 1998
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 1999
Resum: La triquinosis, atávico peligro alimentario, había sido considerada históricamente como una zoonosis transmisible al hombre por consumo de carne de cerdo o de caza cruda o poco cocida. No obstante, se ha constatado recientemente la implicación de los herbívoros en la epidemiología de Trichinella spp. En sus ciclos, van adquiriendo de forma creciente una mayor complejidad, los modos de transmisión y las especies involucradas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Triquinosis ; Francia ; Trichinosis ; France ; Zoonosi ; Triquinosi ; França
Publicat a: Eurocarne, Núm. 78 (Julio-Agosto 1999) , p. 1-10, ISSN 11322675



10 p, 300.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-06-01, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir