Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/71147
Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal
Fàbregas i Comadran, Xavier
Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2001
Descripció: 3 pag.
Resum: En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: article ; publishedVersion
Matèria: Canales equinas ; Factores variación ; Calidad canal ; Equine carcasses ; Variation factors ; Carcass quality ; Canals equines ; Factors variació ; Qualitat canal ; Carn de cavall ; Barcelona (Catalunya) ; Escorxadors
Publicat a: ITEA. Producción animal, Núm. 22 (2001) , p. 709-711, ISSN 02122731



3 p, 33.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-06-01, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir