Millorar la memòria amb adrenalina
Portell Cortés, Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències

Títol variant: Mejorar la memoria con adrenalina
Data: 2010
Resum: Aquesta recerca ha estudiat la influència positiva de l'adrenalina sobre la memòria de reconeixement, en concret per a la identitat i la localització d'un objecte determinat. Aquesta hormona afecta la manera en què el cervell guarda els records. Usant models animals de laboratori, s'ha pogut observar que l'administració d'adrenalina, després de l'entrenament de memòria, allarga la durada del record, en tasques de memòria de reconeixement, fins a deu vegades més que en els animals control.
Resum: Esta investigación ha estudiado la influencia positiva de la adrenalina sobre la memoria de reconocimiento, en concreto para la identidad y la localización de un objeto determinado. Esta hormona afecta la manera en la que el cerebro guarda los recuerdos. Usando modelos animales de laboratorio, se ha podido observar que la administración de adrenalina, después del entrenamiento de memoria, alarga la duración del recuerdo, en tareas de memoria de reconocimiento, hasta diez veces más que en los animales control.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2010, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 183.1 KB

Español
3 p, 126.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Neurociències (INc)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir