To cite this record: http://ddd.uab.cat/record/85650
El programari lliure com a objectiu i com a instrument per a la traducció
Díaz Fouces, Oscar

Additional title: Free software as an aim and a tool for translation
Additional title: El software libre como objetivo y como instrumento para la traducción
Date: 2011
Abstract: El programari lliure és present en una bona part dels nostres àmbits quotidians. Des del punt de vista de les persones que es dediquen professionalment a la provisió de serveis lingüístics i també d'aquelles que es dediquen a la formació dels primers i a la investigació en aquest àmbit, el programari lliure obre un munt d'oportunitats. En aquest treball es presenten les diverses aproximacions a la relació entre traducció i programari lliure que recull el volum 9 de la revista Tradumàtica.
Abstract: Free software is present in a large part of our everyday areas. From the standpoint of people who are professionally involved in the provision of language services and also those engaged in transaltion training and translation research, free software opens a range of opportunities. This paper presents the diverse approaches to the relationship between translation and free software collected in volume 9 of the Magazine Tradumática.
Abstract: El software libre está presente en gran parte de nuestra vida cotidiana. Desde el punto de vista de las personas que se dedican profesionalmente a proveer servicios lingüísticos y también de aquellas que se dedican a la formación de traductores y a la investigación en este ámbito, el software libre abre un sinfín de oportunidades. En este trabajo se presentan las diversas aproximaciones a la relación entre traducción y software libre recogidas en el número 9 de la revista Tradumàtica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: article ; altres ; publishedVersion
Subject: Noves tecnologies ; Programari lliure ; Traducció ; New technologies ; Free software ; Translation ; Nuevas tecnologías ; Software libre ; Traducción
Published in: Tradumàtica, Núm. 9 ( 2011) , p. 1-4, ISSN 1578-75594 p, 125.1 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Revista Tradumàtica

 Record created 2012-01-23, last modified 2015-11-29   Favorit i Compartir
QR image