Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/86370
Residus de carxofes per a ovelles lleteres
Trujillo Mesa, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Jaramillo, Pamela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2010
Resum: Els subproductes del cultiu i processament de la carxofa han estat aprofitats tradicionalment per a l'alimentació d'animals. Aquesta pràctica, a més de reduir la demanda de cereals, proporciona una alternativa econòmica per a l'alimentació animal i per al maneig sostenible de residus. No obstant això, cal avaluar si la inclusió d'aquests subproductes en la dieta dels animals afecta negativament la qualitat físico-química i sensorial dels aliments derivats. Els resultats d'aquesta investigació indiquen que les propietats organolèptiques dels productes làctics resultants no es veuen afectades.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Juny 2010, p. 1-1



1 p, 241.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-15, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir