Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/86652
Pere Castells, responsable del Departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alícia
Soto, Dímpel [Entrevista] (Universitat Autònoma de Barcelona)
Zamora Moreno, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Informació. Laboratori de Fotografia)

Data: 2009
Resum: En el marc del cicle de conferències que organitza el Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona, Pere Castells ha estat un dels conferenciants més destacats i hem aprofitat per entrevistar-lo. Com a responsable del Departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alícia, i conegut també per ser el químic que col·labora amb el "Bulli", el restaurant de Ferran Adrià, Pere Castells ens explica com la ciència és ja una gran eina per portar l’avantguarda a la cuina. I no només a nivell creatiu. La millora en l’elaboració d’alguns productes com els fregits, o el descobriment de nous sabors, són només un exemple de tot el que ens pot oferir la ciència per dominar i entendre millor els processos culinaris. Paral·lelament, els centres universitaris i de recerca, les institucions dedicades a la R+D+I i el sector agroalimentari han incrementat la seva atenció envers aquesta interrelació entre ciència i cuina.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Abril 2009, p. 1-2



2 p, 193.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-22, darrera modificació el 2016-06-09



   Favorit i Compartir