Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/86701
Aliments sota pressió
Universitat Autònoma de Barcelona. CER Planta Tecnologia dels Aliments

Data: 2009
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha estat un dels dotze grups d’investigació escollits per formar part del projecte MALTA (Consolider). Centrat en l’estudi de les altes pressions, el projecte ha buscat noves idees d’investigació que responguin a la voluntat d'obrir els horitzons del coneixement teòric, així com de la implementació tecnològica. MALTA és un estudi multidisciplinar que observarà les altes pressions des de diferents perspectives, i amb un objectiu molt clar: potenciar una infraestructura tecnològica espanyola que doni servei als nostres investigadors a nivell local i europeu. El CERPTA, l’únic centre especialitzat en l’estudi de les altes pressions en aliments, s’encarregarà d’estudiar el comportament microbiològic sota condicions extremes, així com la seva futura aplicació industrial.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2009, p. 1-2



2 p, 158.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-22, darrera modificació el 2016-06-09



   Favorit i Compartir