Aliments sota pressió
Universitat Autònoma de Barcelona. CER Planta Tecnologia dels Aliments

Títol variant: Alimentos bajo presión
Data: 2009
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha estat un dels dotze grups d'investigació escollits per formar part del projecte MALTA (Consolider). Centrat en l'estudi de les altes pressions, el projecte ha buscat noves idees d'investigació que responguin a la voluntat d'obrir els horitzons del coneixement teòric, així com de la implementació tecnològica. MALTA és un estudi multidisciplinar que observarà les altes pressions des de diferents perspectives, i amb un objectiu molt clar: potenciar una infraestructura tecnològica espanyola que doni servei als nostres investigadors a nivell local i europeu. El CERPTA, l'únic centre especialitzat en l'estudi de les altes pressions en aliments, s'encarregarà d'estudiar el comportament microbiològic sota condicions extremes, així com la seva futura aplicació industrial.
Resum: El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) ha sido uno de los doce grupos de investigación escogidos para formar parte del proyecto MALTA (Consolider). Centrado en el estudio de las altas presiones, el proyecto ha buscado nuevas ideas de investigación que respondan a la voluntad de abrir los horizontes del conocimiento teórico, así como los de la implementación tecnológica. MALTA es un estudio multidisciplinar que observará las altas presiones desde diferentes perspectivas, y cuyo objetivo es muy claro: potenciar una infraestructura tecnológica española que dé servicio a nuestros investigadores a nivel local y europeo. El CERPTA, siendo el único centro especializado en el estudio de las altas presiones en alimentos, se encargará de estudiar el comportamiento microbiológico bajo condiciones extremas, así como su futura aplicación industrial.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2009, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 158.6 KB

Español
2 p, 119.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-22, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir