Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/88092
Mètodes ràpids i automatizació en microbiologia alimentària, cada novembre a la UAB
Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2008
Resum: El nombre d’assajos microbiològics augmenta any rere any en molts sectors industrials (agroalimentari i altres: clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc. ), amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d’usar i que garanteixen rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l’obtenció dels resultats, a un cost moderat.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Març 2008, p. 1-2



2 p, 133.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir