visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Mètodes ràpids i automatizació en microbiologia alimentària, cada novembre a la UAB |
Títol variant: | Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria, cada noviembre en la UAB |
Data: | 2008 |
Resum: | El nombre d'assajos microbiològics augmenta any rere any en molts sectors industrials (agroalimentari i altres: clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc. ), amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d'usar i que garanteixen rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l'obtenció dels resultats, a un cost moderat. |
Resum: | El número de ensayos microbiológicos aumenta año tras año en muchos sectores industriales (agroalimentario y otros: clínico, farmacéutico, cosmético, químico, medioambiental, etc. ), con grandes progresos en el desarrollo de métodos fáciles de usar y que garantizan rapidez, precisión, sensibilidad y especificidad en la obtención de los resultados, a un coste moderado. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català i Castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, Març 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 133.1 KB |
Español 3 p, 594.0 KB |