Mesurant el pubis : nous paràmetres per datar restes ossis
Rissech, Carme (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Midiendo el pubis : nuevos parámetros para datar restos óseos
Títol variant: Measuring the pubis : new parameters to date osseous remains
Data: 2008
Resum: Aquest treball defineix nous paràmetres que poden ser utilitzats en Antropologia Forense i Paleoantropologia per estudiar i definir l'edat, la salut i les condicions de vida de poblacions de temps passats. En concret, les autores han definit, mitjançant fòrmules matemàtiques, el creixement de la zona isqueopúbica.
Resum: Este trabajo define nuevos parámetros que pueden ser utilizados en Antropología Forense y Paleoantropología para estudiar y definir la edad, la salud y las condiciones de vida de las poblaciones pasadas. En concreto, las autoras han definido mediante fórmulas matemáticas el crecimiento de la zona isqueopúbica.
Resum: This work defines new parameters which can be used in Forensic Anthropology and Palaeoanthropology to study and define the age, state of health and life conditions of populations in the past. In particular, the authors have defined the growth of the ischiopubic area with mathematical formulae.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 240.5 KB

Español
2 p, 146.7 KB

English
2 p, 147.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir