Tremolor "prodròmic" : descripció d'un nou símptoma de la malaltia de Parkinson
Gironell, Alexandre (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
Universitat Autònoma de Barcelona

Títol variant: Temblor "prodrómico": un nuevo síntoma de la enfermedad de Parkinson
Títol variant: The "prodromic" tremor: a new symptom of Parkinson's disease
Data: 2007
Resum: El mal de Parkinson és una malaltia neurodegenerativa que encara planteja moltes incògnites per a la ciència mèdica. Però, gràcies a l'esforç de la comunitat científica, poc a poc aquest complicat trencaclosques va prenent la seva forma. Un bon exemple dels assoliments al quals s'ha arribat és la present investigació, la mateixa que revela un nou símptoma de la malaltia, en les seves primeres etapes.
Resum: El mal de Parkinson es una enfermedad neurodegenerativa que todavía plantea muchas incógnitas para la ciencia médica. Pero, gracias al esfuerzo de la comunidad científica, poco a poco este complicado rompecabezas va tomando forma. Un buen ejemplo de los logros alcanzados es la presente investigación, que revela un nuevo síntoma de la enfermedad en sus primeras etapas.
Resum: Parkinson's disease is a neurodegenerative illness that still raises many doubts for the medical and scientific world. However thanks to the efforts of the scientific community this complicated puzzle is beginning to take shape. A good example of this are the results of the present UAB research, which reveal a new symptom in the early stages of this illness.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 207.2 KB

Español
2 p, 171.6 KB

English
2 p, 170.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Recerca Sant Pau
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2023-11-30



   Favorit i Compartir