Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/89279
Possible relació entre el consum de lactis i la mutació d'un gen cancerigen
Porta, Miquel, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva)

Data: 2007
Resum: Un article científic publicat al número de juliol de la revista anglesa Journal of Epidemiology and Community Health suggereix que pot existir una relació entre la ingesta de productes lactis i l'aparició de mutacions en un gen important al càncer de pàncrees, un dels tumors amb pitjor supervivència, les causes del qual són poc conegudes. El treball de recerca també va observar un efecte beneficiós de la ingesta de vitamina E. Es tracta del primer estudi a nivell mundial sobre la relació entre dieta i mutacions adquirides al gen K-ras en el càncer de pàncrees, així com de l'estudi més gran que s'ha realitzat a nivell internacional amb informació medioambiental, molecular i genètica al càncer de pàncrees.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, juliol 2007, p. 1-2



2 p, 89.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-19, darrera modificació el 2016-06-15



   Favorit i Compartir