Magritte i la seva empremta en la publicitat actual
Mensa Torras, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Títol variant: Magritte y su huella en la publicidad actual
Data: 2007
Resum: El pintor surrealista belga René Magritte ha influït molt en el món de la publicitat, fins al punt que es parla de l'existència d'una "publicitat magrittiana". Una tesi de la UAB ha profunditzat en aquest concepte mitjançant l'estudi de més de 6000 anuncis publicats al setmanari dominical del diari "El País". L'autora ha arribat a la conclusió que existeix una clara influència del pintor en els anuncis actuals.
Resum: El pintor surrealista belga René Magritte ha influido mucho en el mundo de la publicidad, hasta el punto de que se habla de la existencia de una "publicidad magrittiana". Una tesis de la UAB ha profundizado en este concepto a través del estudio de más de 6. 000 anuncios publicados en el semanario dominical del diario "El País". La autora ha llegado a la conclusión de que existe una clara influencia del pintor en los anuncios actuales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 113.2 KB

Español
3 p, 160.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir