Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/89360
De la cuina al laboratori. Aplicacions de les microones en química analítica
Ramon Real, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química)
Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Data: 2007
Resum: Mesurar el contingut de nitrogen d'una mostra té importants aplicacions en el tractament d'aigües residuals, o en la indústria alimentaria, per posar uns exemples. Sovint s'utilitza l'anomenat mètode de Kjeldahl, que requereix l'aplicació de calor. Científics de la UAB han investigat l'ús de microones per generar aquesta calor.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-2



2 p, 25.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-23, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir