Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/89581
References of food-mediterranean cooking : alimentación, gastronomía y productos (I)
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Referencias : comida, cocina y gastronomía mediterránea(I)
Títol variant: Referències : menjar, cuina i gastronomia mediterrània (I)
Data: 2012
Descripció: 13 pag.
Resum: Los más afamados críticos gastronómicos han encumbrado los restaurantes y cocineros de las Españas a los primeros puestos de la cocina mundial y han puesto de moda la cocina y la gastronomía, sobre todo, la mediterránea. Existe una muy buena y variada bibliografía publicada en castellano, catalán y francés sobre esta temática. Se presenta la selección de esta segunda entrega de referencias de libros, la mayoría propiedad del autor, sobre comida, cocina, gastronomía, alimentación y productos de la ribera norte del Mediterráneo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: report
Matèria: References ; Food ; Mediterranean cooking ; Referencias ; Comida ; Gastronomía ; Cocina mediterránea ; Bibliografia ; Menjar ; Gastronomia ; Cuina mediterrània



15 p, 211.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2012-05-02, darrera modificació el 2016-11-07



   Favorit i Compartir