Skip to Content
Universitat Autònoma de Barcelona

Bibliografia i enllaços

Al Catàleg de les biblioteques de la UAB podeu trobar tot el fons corresponent als premis Pontiero i Obres de Saramago, cercant per autor:

Col·lecció Instituto Camões i aquí trobareu:

 

Col·lecció Instituto Camões / Càtedra José Saramago (Universitat Autònoma de Barcelona): fons bibliogràfic catalogat amb més de dues-centes obres de José Saramago. Es tracta d'edicions originals i traduccions que engloben els diferents universos temàtics abordats per l'autor.
 

Col·lecció Instituto Camões / Prémio Pontiero (Universitat Autònoma de Barcelona): fons bibliogràfic catalogat de totes les obres presentades en les diferents edicions dels Premis Pontiero.

 

Selecció de pàgines web

Literatura portuguesa: Exposició bibliogràfica virtual realitzada per la Biblioteca d'Humanitats UAB juntament amb la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB, amb motiu de la inauguració, en el 2001, del Centre Camões i la concessió del premi de traducció Giovanni Pontiero amb la presència del premi Nobel José Saramago
¿Está destinada, la literatura, a ser el último refugio de la lengua?: vídeo de la conferència de José Saramago a la Facultat de Traducció i Interpreació de la UAB a la seva visita del 2001
Camões -  Instituto da Cooperação e da Língua
Camões -  Instituto da Cooperação e da Língua
Centro de Língua Portuguesa / Instituto Camões de Barcelona
Base de dades "Livros i Llibres"
COUNECT
Ciberdúvidas da Língua Portuguesa
Diccionari Priberam da Língua Portuguesa
Revista Blimunda - Fundação José Saramago
Biblioteca Digital Camões
Centro Virtual Camões
Ligaçoes Lingua e Cultura