A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Mobilitat i intercanvi    mobilitat pas 
 Condicions Generals 
Destinacions i Sol.licituds
Resoluciˇ
Persones amb necessitats especials
REOBERT EL PER═ODE DE SOL.LICITUDS FINS EL 30 DE MARă 2012


CONVOCATĎRIA MOBILITAT ERASMUS PER AL PAS (TST) 2011/2012

Descripciˇ
L'acciˇ Training Staff Mobility (TST) preveu que el personal d'administraciˇ i serveis pugui realitzar una estada formativa a una universitat estrangera amb la qual existeixi un acord Erasmus vigent. En el marc del Lifelong Learning Programme del Programa Erasmus, s'ofereix la possibilitat d'organitzar la mobilitat del PAS entre dues institucions d'ensenyament superior que participin dins el programa Erasmus.
L'objectiu Ús que els beneficiaris aprenguin de les experiŔncies i les bones prÓctiques de la instituciˇ colĚlaboradora aixÝ com conŔixer noves metodologies, eines i formes d'organitzaciˇ per aplicar al servei del que sˇn responsables i difondre-les a la UAB.

Places
38

Dotaciˇ econ˛mica
600 euros

L'ajut per a mobilitat del PAS Ús d'un mÓxim de 600Ą distribu´ts de la manera segŘent:
Viatge: 100Ą (desplašament principal -aviˇ- i trasllats locals, p.ex. desplašament a l'aeroport).
Dieta diÓria: 100Ą (resta de despeses de l'estada: allotjament, manutenciˇ, transports, etc.). Fins a un mÓxim de 5 dies d'activitat. Els dies de viatge no es podran pagar si no hi ha hagut activitat durant aquell dia, la qual cosa haurÓ de reflectir-se al certificat d’estada.
La dotaciˇ de l'ajut no pot repartir-se indistintament entre les despeses de viatge i de dietes.
L'import de l'ajut es paga a posteriori, Ús a dir, un cop fet el viatge i presentada TOTA la documentaciˇ requerida.

Destinataris
Personal d'Administraciˇ i Serveis de la UAB i dels centres adscrits, de qualsevol categoria o nivell i Ómbit de treball.

Requisits

  1. Ser Personal d'Administraciˇ i Serveis de la UAB (funcionari, laboral o contractat de qualsevol categoria laboral i nivell) o d'un centre adscrit (tant en el moment de solĚlicitar l'estada com durant el perÝode en quŔ es realitzi l'estada a l'estranger).
  2. Tenir la nacionalitat, residŔncia temporal o permanent o status de refugiat o apÓtrida d'un dels estats participants dins el programa Erasmus (els 27 estats membres de la Uniˇ Europea, els tres pa´sos de l'└rea Econ˛mica Europea -IslÓndia, Liechtenstein i Noruega-, Turquia, Su´ssa i CroÓcia).
  3. La Instituciˇ de destinaciˇ ha d'estar en possessiˇ d'una Carta UniversitÓria Erasmus (veure llista a l'enllaš http://eacea.ec.europa.eu/llp/erasmus/erasmus_university_charter_en.php ).
  4. S'ha de signar, amb anterioritat a la realitzaciˇ de l'estada, un acord Erasmus entre la UAB i la instituciˇ de destinaciˇ. Aquest acord l'ha d'enviar el PAS visitant a la instituciˇ de destinaciˇ perquŔ li tornin degudament signat i segellat. Trobareu el model d'acord Erasmus per al PAS a la pestanya "Destinacions i Sol.licituds" d'aquesta web.
  5. El PAS visitant ha d'acordar, amb anterioritat a la realitzaciˇ de l'estada, el programa de treball que seguirÓ a la instituciˇ de destinaciˇ enviant-los el formulari Work Plan (pestanya "Destinacions i Sol.licituds" d'aquesta web), que la universitat de destinaciˇ li haurÓ de retornar degudament signat i segellat.
Criteris de selecciˇ
Si el sol.licitant compleix els requisits esmentats i mentre hi hagin places vacants, l’adjudicaciˇ de places serÓ automÓtica (es reserven places per a totes les resolucions).
En cas que el nombre de sol.licituds superi el nombre de places, s’aplicaran el criteris de selecciˇ publicats al Text Integre de la Convocat˛ria (veure mÚs avall).

Durada de l'estada
MÝnim: 1 setmana, MÓxim 6 setmanes. Subvenciˇ mÓxima: 5 dies d'activitat.

Les estades de mobilitat Erasmus per al PAS corresponents al curs 2011/12 es podran dur a terme entre l’1 de juliol de 2011 i el 30 de juny de 2012.

Bases
Organismo Autˇnomo de Programas Educativos Europeos (OAPEE)
OAPEE / Formaciˇn de personal

Per a qualsevol dubte us atendrem a:

└rea de Relacions Internacionals (Edifici N-Plaša CÝvica)
Tel. +34 93 581 3780
Fax. +34 93 581 4357

A/e: erasmus@uab.cat

Convocat˛ria Erasmus PAS (msword: 0.02 MB)
Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats